متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1401/02/25
  • - تعداد بازدید: 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

نان غنی شده چیست؟

نان غنی شده چیست؟

 در کشور ما کم خونی و کمبود آهن از مشکلات تغذیه ای شایع است. به طوری که کم خونی در حدود یک پنجم کودکان 6 ساله، نوجوانان و مادران باردار و یک سوم کودکان 23-15 ماهه گزارش شده است.

 

از آنجایی که در کشور ما، نان غذای اصلی مردم به شمار می رود و به طور روزانه مصرف می شود، لذا انتخاب خوبی برای افزودن مواد مغذی مانند آهن و اسید فولیک می باشد. در حال حاضر نان غنی شده (شامل نان لواش، تافتون و بربری) در سراسر کشور در دسترس مردم قرار دارد.

با مصرف منظم و روزانه نان غنی شده با آهن و اسیدفولیک، می توان از عوارض ناشی از کمبود آهن پیشگیری نمود.

همه افراد حتی مبتلایان به تالاسمی نیز بدون به خطر افتادن سلامتی می توانند از نان غنی شده استفاده نمایند. استفاده از مکمل های آهن و اسیدفولیک مغایرتی با مصرف نان غنی شده ندارد.

در غنی سازی آرد با آهن و اسیدفولیک، افزودن مواد مغذی هیچ تاثیری بر طعم، بو، مزه، رنگ و ظاهر نان ندارد.

توجه: در دوران بارداری چون نیاز به آهن بسیار بالاست، علاوه بر مصرف نان غنی شده، باید مصرف مکمل آهن مطابق با توصیه های وزارت بهداشت معادل روزانه یک قرص سولفات فرو از شروع هفته 16 بارداری تا 3 ماه پس از زایمان ادامه یابد.

"افروز پیش بین" کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 60380
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید